برای تأمین حبوبات مورد نیاز رستوران، باید بر اساس نوع منو و تقاضای مشتریان اقدام کنید. لیستی از رایجترین حبوبات که در غذاهای مختلف استفاده میشوند، به شرح زیر است:
1. نخود رستوران
- کاربردها: فلافل، حمص، آبگوشت، آش رشته، خوراک نخود.
- میزان مصرف: بسته به محبوبیت غذاهای حاوی نخود، مثل فلافل، مصرف نخود میتواند زیاد باشد.
۲. لوبیا رستوران
- انواع لوبیا:
- لوبیا قرمز: برای خوراک لوبیا، قورمه سبزی، آش.
- لوبیا چیتی: در انواع خوراک، آشها و خورشها.
- لوبیا سفید: در برخی خورشها و سوپها.
- کاربردها: خوراک لوبیا، آش، قورمه سبزی، انواع خورشهای دیگر.
۳. عدس رستوران
- کاربردها: عدسی، آش عدس، خوراک عدس، کتلتهای گیاهی.
- میزان مصرف: در صبحانهها، عدسی محبوبیت دارد و در برخی غذاهای گیاهی نیز از عدس استفاده میشود.
۴. باقلا (باقالی) رستوران
- کاربردها: باقالی پلو، خوراک باقلا، خورش باقلا قاتق.
- میزان مصرف: بیشتر در غذاهای محلی مثل باقلا قاتق و یا غذاهای مجلسی مثل باقالیپلو مصرف میشود.
۵. ماش رستوران
- کاربردها: آش ماش، سوپها، برخی خوراکهای محلی.
- میزان مصرف: در برخی غذاهای سنتی و گیاهی از ماش استفاده میشود.
۶. لوبیا سبز رستوران
- کاربردها: خورش لوبیا سبز، سوپها، انواع سالاد و خوراک.
- میزان مصرف: در برخی خورشها و خوراکهای سالم کاربرد دارد.
۷. لپه رستوران
- کاربردها: قیمه، آبگوشت، آش.
- میزان مصرف: لپه در خورش قیمه و برخی آشها بسیار رایج است.
میزان ذخیرهسازی و سفارش:
برای تأمین نیاز رستوران به حبوبات، بهتر است میزان مصرف روزانه یا هفتگی هر نوع حبوبات بر اساس تعداد سفارشها و محبوبیت غذاها محاسبه شود. همچنین، حبوبات خشک ماندگاری بالایی دارند، بنابراین میتوانید آنها را به صورت عمده تهیه و در محیط خشک و خنک ذخیره کنید.
برای عرضه مواد غذایی در هر نوع کسبوکاری،انتخاب تجهیزات مناسب بسیار اهمیت دارد. از جمله تجهیزات رستوران، تجهیزات فست فود، تجهیزات کافی شاپ و تجهیزات قنادی ، این تجهیزات باید به حفظ کیفیت، بهداشت و راحتی در ارائه خدمات کمک کنند و به طور مستقیم بر کیفیت خدمات، کارایی و تجربه مشتری تأثیر میگذارد.
در صنعت غذا و نوشیدنی، مواد اولیه رستوران، مواد اولیه فست فود، مواد اولیه کافی شاپ و مواد اولیه قنادی کیفیت تأثیر مستقیمی بر طعم، ارائه، و موفقیت کسبوکار دارد. هر نوع کسبوکار مانند رستورانها، فست فودها، کافیشاپها و قنادیها از مواد اولیه خاصی استفاده میکند.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی شامل مجموعهای از ابزارها و دستگاههاست که برای پختوپز، آمادهسازی و سرو غذا در مقیاس بزرگ و حرفهای استفاده میشود. این تجهیزات در رستورانها، هتلها، فست فودها و سایر کسبوکارهای مرتبط با مواد غذایی ضروری هستند.