نیازمندی‌‌ های‌‌ فست فود رستوران کافی شاپ  قنادی
نیازمندی‌‌ های‌‌ فست فود رستوران کافی شاپ  قنادی

طرز تهیه کوفته تبریزی | لذیذ و مجلسی به سبک اصیل آذری‌ها

کوفته تبریزی یکی از غذاهای سنتی و محبوب خطه‌ی آذربایجان است که به خاطر طعم فوق‌العاده و ظاهر زیبایش، همیشه در مهمانی‌ها و مجالس ایرانی درخشان ظاهر می‌شود. این غذای مقوی ترکیبی از گوشت چرخ کرده، لپه، سبزی معطر و برنج است که با مهارت خاصی به شکل توپ‌های بزرگ درست می‌شود. هنر اصلی در تهیه کوفته تبریزی این است که بدون ترک خوردن یا باز شدن در حین پخت، کوفته‌ای خوش طعم و یکدست تهیه شود. طعم فوق‌العاده این غذا مدیون چاشنی‌های خوب و رعایت اصول دقیق پخت است. کوفته تبریزی را می‌توان با سس مخصوص و گاهی مغز پر شده با تخم مرغ آب‌پز یا گردو تهیه کرد. اگر می‌خواهید یک غذای اصیل و باشکوه را به سفره خود بیاورید، حتماً طرز تهیه کوفته تبریزی را دنبال کنید. با ما همراه باشید! “با ویکی فود در این آموزش همراه باشید و از نکات و دستورالعمل‌های مفید بهره‌مند شوید.”🍽️🌿


مادهمقدار
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
لپه پخته شده۱/۲ پیمانه
برنج نیم‌پز۱/۲ پیمانه
سبزی کوفته (تره، جعفری، نعنا)۱ پیمانه خرد شده
پیاز بزرگ۲ عدد
تخم مرغ خام۱ عدد
تخم مرغ آب‌پز۲ عدد (برای داخل کوفته)
زردچوبه، نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
روغنبه میزان لازم
آلو یا گردوبه دلخواه برای داخل کوفته

۱. آماده کردن مواد اولیه
لپه را بپزید و آبکش کنید. برنج را نیز کمی بجوشانید تا نیم‌پز شود. پیازها را رنده کرده و آب اضافی آن را بگیرید.

۲. تهیه مایه کوفته
گوشت چرخ کرده، لپه پخته، برنج نیم‌پز، سبزی خرد شده، یک عدد تخم مرغ خام، نصف پیاز رنده شده و ادویه‌ها را خوب با هم ورز دهید تا مواد کاملاً یکدست شوند. ورز دادن باید حداقل ۱۰ دقیقه طول بکشد.

۳. آماده کردن داخل کوفته
از مواد کوفته یک گلوله بزرگ بردارید، وسط آن را باز کنید و یک عدد تخم مرغ آب‌پز، چند آلو یا گردو وسط آن بگذارید و سپس به آرامی آن را ببندید و به شکل توپ درآورید.

۴. تهیه سس کوفته
در یک قابلمه مقداری روغن بریزید، نیمه دیگر پیاز رنده شده را تفت دهید. رب گوجه را اضافه کرده و کمی تفت دهید، سپس چند لیوان آب به آن اضافه کنید تا جوش بیاید.

۵. پخت کوفته‌ها
کوفته‌ها را به آرامی داخل سس در حال جوش قرار دهید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید کوفته‌ها به آرامی بپزند. این مرحله حدود ۱.۵ تا ۲ ساعت طول می‌کشد.

۶. مراقبت در زمان پخت
در طول پخت، قابلمه را تکان ندهید و کوفته‌ها را جابه‌جا نکنید تا کوفته‌ها باز نشوند. در صورت کم شدن آب، کمی آب جوش به قابلمه اضافه کنید.


  • حتماً مواد را خوب ورز دهید تا انسجام کافی داشته باشند.
  • در سس کوفته از کمی زعفران دم کرده برای عطر بهتر می‌توانید استفاده کنید.
  • اضافه کردن کمی آلو یا کشمش به داخل کوفته طعمی متفاوت و دلچسب به آن می‌دهد.

نوش جان! 🌸


“آیا به دنبال تجهیزات، لوازم یا خدمات تخصصی برای رستوران و کترینگ ، کافی‌شاپ و آبمیوه فروشی ، فست فود و ساندویچی یا قنادی و شیرینی پزی خود هستید؟ یا شاید به دنبال آموزش‌های حرفه‌ای در زمینه‌های مختلف آشپزی، شیرینی‌پزی، سالادسازی یا تهیه نوشیدنی‌های خوشمزه و سالم می‌گردید؟ در راهنمای آگهی ویکی فود می‌توانید نیازمندی‌ها، آگهی‌های استخدام، خرید و فروش ملزومات مرتبط با صنعت غذا را به صورت رایگان درج کنید. همچنین، به مجموعه‌ای از آموزش‌های تخصصی در زمینه‌های آشپزی، شیرینی‌پزی، سالاد و نوشیدنی‌ها دسترسی خواهید داشت. این پلتفرم تخصصی با دسترسی آسان و محیطی مطمئن، به شما کمک می‌کند تا در بازار پررقابت صنعت غذایی جایگاه خود را پیدا کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و درج آگهی، به راهنمای آگهی ویکی فود مراجعه کنید.”

مطالب مرتبط