مواد لازم برای تهیه بورک سوسیس گیاهی
-
- سوسیس گیاهی۳۰۰ گرم
-
- سیر۲ حبه
-
- جعفری (خرد شده)نصف پیمانه
-
- نمک و فلفل به مقدار لازم
-
- خمیر آماده فیلو یک بسته
-
- کره به مقدار لازم
-
- کنجد (برای تزیین)به مقدار لازم
طرز تهیه بورک سوسیس گیاهی
نکات تکمیلی برای تهیه بورک
بورک یک غذای خوشمزه است که کافی است حوصله به خرج دهید و آن را با رعایت نکات و فوتوفنهای آن بپزید و در کنار خانواده لذت ببرید.
طرز تهیه بورک سوسیس گیاهی روی گاز

اگر فر ندارید میتوانید بورک را در قابلمه مدنظرتان بپزید برای این کار کافی است خمیر رول شده را داخل قابلمه بگذارید و آن را مستقیم روی شعله گاز با حرارت کم بگذارید تا بپزد. فقط حتما ته قابلمه مدنظرتان کاغذ روغنی بگذارید و بورک را روی آن قرار دهید. بعد روی بورک کره آب شده بمالید تا بورک نچسبد. سپس آن را روی شعله کم گاز بگذارید و اجازه دهید به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزد.
انواع شکل بورک
اگر برایتان سخت است که بورک را به شکل مارپیچ درآورید میتوانید آن را به شکل لوله درست کنید و بعد به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. یا حتی به شکل بقچه بپچید. حتی میتوانید آن را کاملا به عنوان فینگر فود تهیه کنید. طرز تهیه فینگرفود بورک پاسترامی را قبلا در کتاب کاله توضیح دادهایم.
تنوع در مواد بورک
برای تهیه بورک گیاهی میتوانید علاوه بر سوسیس گیاهی از سبزیجات ریز رنده شده مثل هویج، سیب زمینی هم استفاده کنید. طرز تهیه بورک سیب زمینی و طرز تهیه بورک ترکی در خانه با پنیر و سبزیجات را میتوانید در کتاب کاله مطالعه کنید.
طرز تهیه خمیر بورک
لازم نیست همیشه از خمیر فیلو آماده استفاده کنید چون طرز تهیه خمیر مورد نیاز برای بورک کار سادهای است. طرز تهیه خمیر یوفکا را در کتاب کاله بخوانید.
ارزش غذایی سوسیس گیاهی
همانطور که دیدید برای تهیه بورک از سوسیس گیاهی برند آژیل استفاده شد. سوسیس یا هات داگ گیاهی آژیل از رون مایع سویا، پودر تخم مرغ، نشاسته گندم، سویا، نمک، ادویه، سیر و آب و … تشکیل شده است. و ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم آن معادل جدول زیر است:
انرژی | ۲۱۶/۴ کالری |
قند | ۰/۴۱ گرم |
چربی | ۱۶ گرم |
نمک | ۱/۵ گرم |
منبع kalleh.com