نیازمندی‌‌ های‌‌ فست فود رستوران کافی شاپ  قنادی
نیازمندی‌‌ های‌‌ فست فود رستوران کافی شاپ  قنادی

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی | ترکیب خوشمزه‌ای از طراوت سبزی و طعم لذیذ دریا

سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای اصیل و مجلسی ایرانی است که به خصوص در شب عید نوروز جایگاه ویژه‌ای در سفره‌ها دارد. این غذا با ترکیب برنج ایرانی معطر و سبزی‌های تازه به همراه ماهی سرخ شده، طعمی فوق‌العاده و ماندگار ایجاد می‌کند. سبزی پلو به تنهایی عطری بی‌نظیر دارد و زمانی که با ماهی خوشمزه سرو می‌شود، به یک وعده غذایی کامل و خاص تبدیل می‌گردد. در کنار عطر خوش سبزیجاتی مثل گشنیز، شوید، تره و جعفری، ماهی با طعم دلپذیر و پوست ترد شده‌اش، این غذا را به یکی از انتخاب‌های محبوب برای مهمانی‌ها و مجالس تبدیل کرده است. سبزی پلو با ماهی علاوه بر خوشمزگی، ارزش غذایی بالایی نیز دارد و سرشار از پروتئین و ویتامین‌های ضروری است. در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه سبزی پلو با ماهی را به صورت مرحله به مرحله و آسان یاد بگیرید. “با ویکی فود در این آموزش همراه باشید و از نکات و دستورالعمل‌های مفید بهره‌مند شوید.”

🌿🐟


مادهمقدار
برنج ایرانی۳ پیمانه
سبزی پلو (تره، جعفری، گشنیز، شوید)۴۰۰ گرم خرد شده
ماهی (سالمون، قزل‌آلا یا ماهی سفید)۴ تکه
سیر۳ حبه خرد شده
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید یا آرد برنجبه میزان لازم برای پوشاندن ماهی
نمک، فلفل سیاه، زردچوبهبه میزان لازم
آبلیمو تازه۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع یا کرهبه مقدار لازم

۱. آماده کردن برنج
برنج را بشویید و حداقل ۳۰ دقیقه در آب و نمک بخیسانید. سپس در آب جوش نیم‌پز کنید (دانه‌ی برنج باید کمی نرم شده و مغزش کمی سفت باشد). بعد آبکش کنید.

۲. آماده کردن سبزی پلو
سبزی‌های خرد شده را کمی در تابه با حرارت ملایم بدون روغن یا با مقدار کمی روغن تفت دهید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود.

۳. دم گذاشتن سبزی پلو
در ته قابلمه کمی روغن بریزید و ته‌دیگ دلخواه (مثل نان یا سیب‌زمینی) قرار دهید. سپس برنج و سبزی را لایه‌لایه روی هم بریزید. کمی زعفران دم کرده روی برنج بدهید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا برنج بخار کند و سپس دم بکشد (حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت).

۴. مزه‌دار کردن ماهی
ماهی‌ها را با کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آبلیمو و سیر خرد شده مزه‌دار کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه استراحت کنند.

۵. سرخ کردن ماهی
ماهی‌ها را در آرد سفید یا آرد برنج بغلتانید و در روغن داغ شده با حرارت متوسط سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی و برشته شود.


  • ماهی‌های با پوست ترد شده جذابیت بیشتری دارند، بنابراین حرارت را مناسب تنظیم کنید تا پوست نسوزد.
  • اگر ماهی سالمون یا قزل‌آلا انتخاب می‌کنید، طعم آن با کمی کره در زمان سرخ کردن فوق‌العاده‌تر می‌شود.
  • می‌توانید برای عطر بیشتر در هنگام دم کشیدن برنج، چند حبه سیر در قابلمه قرار دهید.

سبزی پلو را با ماهی سرخ شده و کمی لیموی تازه سرو کنید. کنار این غذا سالاد سبزیجات یا ترشی خانگی هم بسیار می‌چسبد!

نوش جان! 🌸


“آیا به دنبال تجهیزات، لوازم یا خدمات تخصصی برای رستوران و کترینگ ، کافی‌شاپ و آبمیوه فروشی ، فست فود و ساندویچی یا قنادی و شیرینی پزی خود هستید؟ یا شاید به دنبال آموزش‌های حرفه‌ای در زمینه‌های مختلف آشپزی، شیرینی‌پزی، سالادسازی یا تهیه نوشیدنی‌های خوشمزه و سالم می‌گردید؟ در راهنمای آگهی ویکی فود می‌توانید نیازمندی‌ها، آگهی‌های استخدام، خرید و فروش ملزومات مرتبط با صنعت غذا را به صورت رایگان درج کنید. همچنین، به مجموعه‌ای از آموزش‌های تخصصی در زمینه‌های آشپزی، شیرینی‌پزی، سالاد و نوشیدنی‌ها دسترسی خواهید داشت. این پلتفرم تخصصی با دسترسی آسان و محیطی مطمئن، به شما کمک می‌کند تا در بازار پررقابت صنعت غذایی جایگاه خود را پیدا کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و درج آگهی، به راهنمای آگهی ویکی فود مراجعه کنید.”

مطالب مرتبط