نیازمندی‌‌ های‌‌ فست فود رستوران کافی شاپ  قنادی
نیازمندی‌‌ های‌‌ فست فود رستوران کافی شاپ  قنادی

طرز تهیه آش رشته | آش خوشمزه و اصیل ایرانی برای دورهمی‌های گرم

آش رشته یکی از محبوب‌ترین و اصیل‌ترین غذاهای ایرانی است که معمولاً در روزهای سرد سال یا مناسبت‌های خاص مانند مراسم مذهبی سرو می‌شود. این آش پرملات و مقوی با ترکیب رشته آش، حبوبات، سبزی آش و پیازداغ فراوان، طعمی دلنشین و فراموش‌نشدنی دارد. آش رشته نمادی از مهربانی و دورهمی در فرهنگ ایرانی است و کمتر کسی پیدا می‌شود که با دیدن یک کاسه آش رشته داغ وسوسه نشود. راز خوشمزگی این غذا در هماهنگی طعم‌ها و عطرهایی مثل نعناع داغ و کشک خوشمزه است. در هر منطقه از ایران، آش رشته با اندکی تفاوت در مواد یا نحوه سرو تهیه می‌شود، اما طعم اصیل و دلچسب آن همواره حفظ شده است. اگر شما هم می‌خواهید یک آش رشته جاافتاده و خوشمزه در خانه درست کنید، تا پایان این آموزش همراه ما باشید! “با ویکی فود در این آموزش همراه باشید و از نکات و دستورالعمل‌های مفید بهره‌مند شوید.”🥣🌿


مادهمقدار
نخود۱/۲ پیمانه
لوبیا چیتی۱/۲ پیمانه
عدس۱ پیمانه
رشته آش۲۵۰ گرم
سبزی آش (تره، جعفری، اسفناج، گشنیز)۵۰۰ گرم خرد شده
پیاز بزرگ۳ عدد
سیر۵ حبه
نعناع خشک۲ قاشق غذاخوری
کشکبه میزان دلخواه
زردچوبه، نمک، فلفل سیاهبه میزان لازم
روغنبه مقدار لازم

۱. پخت حبوبات
نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید. سپس آن‌ها را با مقداری آب جداگانه بپزید تا نیم‌پز شوند. عدس را جداگانه بشویید و کمی بپزید (عدس زودتر از بقیه حبوبات می‌پزد).

۲. آماده کردن پیازداغ
پیازها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی و خوش‌رنگ شوند. نصف پیازداغ را برای تزیین کنار بگذارید.

۳. آماده کردن سیر داغ و نعناع داغ
سیر را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. نعناع خشک را هم کمی در روغن تفت دهید (مواظب باشید نعناع نسوزد).

۴. ترکیب مواد
در یک قابلمه بزرگ، حبوبات پخته شده را همراه با آب کافی بریزید. سبزی خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید کاملاً پخته شوند. سپس رشته آش را به قابلمه اضافه کنید.

۵. افزودن پیازداغ و ادویه‌ها
نصف پیازداغ، کمی از سیر داغ و نعناع داغ را به آش اضافه کنید. نمک، فلفل و زردچوبه را نیز بیفزایید. مرتب هم بزنید تا رشته‌ها به هم نچسبند.

۶. جا افتادن آش
حرارت را کم کنید و اجازه دهید آش به آرامی جا بیفتد. هر از گاهی آش را هم بزنید تا ته نگیرد.

۷. سرو آش
آش رشته را در کاسه ریخته و با کشک، پیازداغ، سیر داغ و نعناع داغ تزئین کنید.


  • کشک را حتماً قبل از استفاده بجوشانید تا سالم و بهداشتی باشد.
  • میزان نعناع داغ را کنترل کنید تا آش تلخ نشود.
  • بهتر است آش رشته را چند ساعت قبل از سرو تهیه کنید تا کاملاً جا بیفتد و طعم‌ها بهتر به خورد هم بروند.

آش رشته را با کشک فراوان، پیازداغ و نعناع داغ تزئین کرده و با نان سنگک تازه میل کنید. لذتش وصف‌ناپذیر خواهد بود! 🌸

نوش جان! 🌿


“آیا به دنبال تجهیزات، لوازم یا خدمات تخصصی برای رستوران و کترینگ ، کافی‌شاپ و آبمیوه فروشی ، فست فود و ساندویچی یا قنادی و شیرینی پزی خود هستید؟ یا شاید به دنبال آموزش‌های حرفه‌ای در زمینه‌های مختلف آشپزی، شیرینی‌پزی، سالادسازی یا تهیه نوشیدنی‌های خوشمزه و سالم می‌گردید؟ در راهنمای آگهی ویکی فود می‌توانید نیازمندی‌ها، آگهی‌های استخدام، خرید و فروش ملزومات مرتبط با صنعت غذا را به صورت رایگان درج کنید. همچنین، به مجموعه‌ای از آموزش‌های تخصصی در زمینه‌های آشپزی، شیرینی‌پزی، سالاد و نوشیدنی‌ها دسترسی خواهید داشت. این پلتفرم تخصصی با دسترسی آسان و محیطی مطمئن، به شما کمک می‌کند تا در بازار پررقابت صنعت غذایی جایگاه خود را پیدا کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و درج آگهی، به راهنمای آگهی ویکی فود مراجعه کنید.”

مطالب مرتبط